keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Himalajalla trekkausta (osa 3) 17.- 23.4.






Jalkojen pesua ja pyykkifarssia. Melkeen nelja viikkoo tuli trekattua ja oltii aika haisuleita, ku suihkuihi ei paassy.











Mt. Everest Base Camp. Ylemmassa kuvassa nakyy ite vuori ja huipulle pyrkijoitten telttoja.



Jakkeja (juusto suprhyvaa!)




Kala Pathar. Korkein laki, jolle kiivettii. 5545 metria. Vertailun vuoks Euroopan korkein vuori Mt. Blanc on 4810 metria eli vietettii nelisen paivaa koko Euroopan ylapuolella. :)

 







Matka jatku Tagnag - Lobushe - Gorag Shep - Deboche - Namche Bazaar. Sen jalkee kaveltii Luklaa, josta lennettii takas Kathmanduhun. Jos huvittaa, ni Luklan lentokentasta loytyy videoita You Tubesta, ku se on rankattu yheks maailman vaarallisimmista lentokentista. Kiitorata on vaa pari sataa metria pitka ja aikamoisen jyrkassa kulmassa, eli jos koneeseen tulee vika, eika se nouse ni se paatyy jyrkanteelta alas. Vastaavasti, jos laskeutuessa ei saa jarrutettua, ni paatyy vuorta pai. Pakko myontaa, et jannitti. Mut ehka mie laitan siita kuvan sit ens paivityksee.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Wautsiwau mitä kuvia! Ja onneks olkoon - te teitte sen! Hianooo. Puhuttiin äsken teistä ja muistettiin, että teidän kuvablogihan on meidän kirjan merkeissä - mikä löytö! :) Mahtavaa reissun jatkoa ja terkut Balilta. Jatketaan kesällä Tamperrreeella :) t. Leena ja Arto ps. Kiitos vielä mahtavasta ajasta Malesiassa, will never forget :)
    Pps. Oho, vahingossa poistin tän kommentin jo kerran kun tää alkoi pukkaamaan mulle jotain vanhan v.2009 blogin profiilia :)

    VastaaPoista